Το καλάθι σας είναι άδειο.

Λεπτομέρειες μεταφορικών

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία μεταφορικής Speedex. Το κόστος αποστολής για εντός Ελλάδας είναι 2,50€, αποστολή εκτός Ελλάδας κατόπιν συνεννόησης. Επίσης, ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση για τις αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές. Για παραγγελίες αξίας άνω των 59€ και έως 10 κιλά, το κόστος αποστολής εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες άνω των 10 κιλών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Αντικαταβολή

Αντικαταβολή είναι μια οικονομική συναλλαγή όπου η πληρωμή των παραγγελθέντων προϊόντων γίνεται κατά τη στιγμή της παράδοσης τους, με μετρητά και όχι προκαταβολικά.

Η αντικαταβολή παραμένει μια δημοφιλής επιλογή για διαδικτυακές αγορές από μικρές επιχειρήσεις, αφού δεν απαιτεί κάποια τεχνική υποδομή και επιπλέον δεν απαιτεί από τον αγοραστή να διαθέτει πιστωτική κάρτα.Το επιπλέον κόστος είναι 2 ευρώ.

Η αντικαταβολή δε παρέχεται σε αποστολές που αφορούν το εξωτερικό.

 

Πληρωμή μέσω κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας πληρώνοντας μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το ασφαλές σύστημα διαχείρισης online πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς.

 

Πληρωμή μέσω τραπέζης

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση του τελικoύ ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή από το λογιστήριο μας.

Τραπεζικός λογαριασμός Πειραιώς:

Αριθμός Λογ: 6608 139360 842

IBAN: GR05 0171 6080 0066 0813 9360 842

Δικαιούχος: Φροντίδα Μητροπόλεως ΙΚΕ